De cate ori nu ati spus ca va apucati de dieta si dupa o zi de infometare noaptea dadeati buzna in frigider? Psihologul ne dezvaluie ce trebuie sa facem pentru a reusi sa slabim sanatos. Totul porneste de la cap.

Elena Mocanu:- "In momentul in care avem pofte de fapt avem niste necesitati neimplinite ale sufletului pe care in primul rand ar trebui s ani le rezolvam  si apoi sa incepem dieta.

Daca nu suntem bine cu noi insine atunci nu putem fi nIci echilibrati atunci bineinteles ca dam iama la frigider. Tulburarea asta de comportament alimentar este un alint pe care noi il cautam in anumite situatii ca sa ne simtim iubiti".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Acum a venit momentul sa aflam care sunt cele mai mincinoase zodii. Ce are de spus astrologul, aflati din materialul de mai jos:


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si