Close sidebar
Close sidebar

Ei sunt oamenii care muncesc indiferent de vreme. Pietarii au infruntat temperaturi geroase: "Am 69 de ani, unde sa ma duc"

Trei oameni au murit din cauza frigului in ultimele 12 ore! Iar vestile rele nu se opresc aici, pentru ca, pana miercuri, ne aflam in plin cod portocaliu de ger. Cumplit e ca, pe o astfel de vreme, sute de angajati muncesc in viscol. ##VIDEO41781##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Le ingheata si sufletul, nu numai marfa.

-N-am unde sa ma duc. Am 69 de ani, unde sa ma duc.

-Patru pulovere. Patru? Da. Si la picioare. Cate perechi de sosete aveti? Trei, trei perechi. 01.20

Din pacate, singurul venit al pietarilor vine din legumele si verdeturile care arata ca abia scoase din congelator, in ciuda paturilor cu care sunt acoperite.

Putinii clienti care se-ncumeta sa intre printre tarabele reci fac cale intoarsa.

-Ce sa cumperi, uite! Nimic. N-aveti ce sa cumparati. Exact. Unde va duceti, doamna, la supermarket? Dar si acolo, mai nimic.

Acelasi ger il au de infruntat si oamenii strazii.

- Daca nu va primeau cei de la centru? Muream. 05.32

Cei mai norocosi dintre ei au ajuns in adaposturile primariei, unde, pe langa o mancare calda au primit si-un ajutor nesperat.



- Ia uite, Carmen, esti fericita. Pai si eu am dreptul. Acum am primit si geaca si ghete.

La cei 32 de ani, Carmen s-a bucurat ca un copil. Cei de la Crucea Rosie au venit incarcati cu de toate.

-"Ca urmare a inghetului, a temperaturilor scazute, am venit si am distribuit produse de imbracaminte, articole de incaltaminte, dulciuri"

La rand, pentru ajutoare, au stat zeci de sarmani.
Pentru ei, o pereche de pantofi nedezlipti si o haina groasa inseamna mai mult decat ar fi indraznit sa viseze. Din pacate, trei oameni din judetele Neamt si Iasi au sfarsit din cauza frigului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI