Ziua Nationala a intrat in prelungiri, la birt.

-Sarbatoresc si azi. Ce sarbatoriti? Ziua Romaniei.  Pai a fost ieri. Si azi e, ca doar e in 2. Merge si azi? Merge. Cum sarbatoriti? Mananc un mic. Sunt la volan si…nu beau bere.

Micul si berea sunt ca painea si cutitul pentru romani. Iar daca ieri mai toata lumea a mancat fasole cu ciolan, astazi, pentru unii, petrecerea s-a prelungit cu micii ajunsi simbol national.



-Ziua Nationala a fost ieri. Pai azi ce are? Nu avem ce face, pensionari. Va mai incalziti putin. Da

Iar cand paharele se aglomereaza, si cheful de vorba apare. Subiecte sunt, slava Domnului, dar de mare actualitate e parada ce-a trecut, de 1 Decembrie.   

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

-Am observat niste lipsuri care mi-au dat de banuit. Am vazut armament din 70 pe jandarmi si pe politisti.  Ieri nu ati petrecut? Petrec si eu cat am primit. Pai petreceti doua zile la rand? Cat traieste sa petreaca, ca dupa aceea, cand moare, ramane o amintire.

Ehe, si cate vor mai fi! Odata luat startul, abia de Sfantul Ion poate-i vom mai opri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si