Close sidebar
Close sidebar

El este Alexandru, tânărul militar mort electrocutat la Alba Iulia! Un copil nu va avea cui să îi mai spună "tată" - Avea numai 33 de ani!

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, vineri, că militarul mort la Alba-Iulia este plutonierul Orosz Alexandru. Acesta avea 33 de ani, era necăsătorit, avea un copil şi efectuase o misiune în Afganistan.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, şi-a pierdut viaţa astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia. Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de  1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară”, au precizat reprezentanţii MApN.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Potrivit acestora, plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit şi avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007 şi efectuase o misiune în Afganistan.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunţat deja Parchetul Militar Cluj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI