Close sidebar
Close sidebar

El este barbatul care l-a ucis pe tanarul de 32 de ani din Slobozia, la un festival de pe litoral

Un tanar de 32 de ani din Slobozia a murit pe patul de spital dupa trei zile in care a stat in coma dupa ce a fost lovit in cap in timp ce se intorcea de la un festival de pe litoral.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a avut o altercatie cu un scandalagiu, barbat care l-a lovit cu pumnul in fata si l-a trantit la pamant, el suferind o contuzie la cap.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valentin Baicoianu, victima, a participat la festivalul muzical organizat pe Plaja Modern din Constanta, eveniment la care a fost cu niste prietene. In timp ce se intorceau de la festival, un grup de scandalagii a incercat sa le agreseze pe fetele care il insoteau, iar el a incercat sa aplaneze conflictul. Din nefericire, Valentin a fost lovit cu pumnul in fata, iar in cadere s-a lovit cu capul de bordura.

A fost dus de urgenta la Spitalul Judetean din Constanta si, ulterior, transportat la o unitate medicala din Bucuresti. Dupa trei zile, tanarul a murit.

Politistii din Constanta au deschis o ancheta in acest caz si cercetarile sunt in plina desfasurare la momentul actual. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI