Close sidebar
Close sidebar

El este motociclistul care a provocat un accident teribil! A intrat inexplicabil pe contrasens

Un motociclist de 25 de ani din Braila a fost protagonistul unui accident rutier cum rar vezi pe soselele din România.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânarul aflat pe un motor de viteza a intrat pe contrasens direct într-o masina care circula regulamentar, dupa ce a încercat o depasire riscanta. In urma impactului, motocicleta a fost complet dezmembrata.

Un cunoscut pasionat de motociclism din Braila a scapat de la moarte ca prin minune dupa ce a provocat un accidet rutier cumplit pe drumul european 85.

Citeste si: Un alt italian escrocat sentimental de o româncă: Ramona mi-a furat inima și 100.000 de euro

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Motociclistul de 25 de ani a intrat inexplicabil pe contrasens, moment in care s-a izbit frontal de un autoturism .În urma impactului, motoclicleta s-a rupt in doua, iar autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori.

Soferul de 21 de ani si pasagerul din dreapta au fost transportati la spitalul judetean din Buzau.Biker-ul a scapat miraculos dupa ce a fost aruncat pe un teren proaspat arat, fiind transportat si el la spital.

S-a întocmit dosar penal si cercetarile continua pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI