Angajatii cimitirului spun ca pisica alb cu negru este atipica. Daca alte mate fug cand vad un necunoscut, motanul cu pricina se duce direct spre el, il priveste in ochi, si miorlaie in speranta ca va primi ceva bun de mancare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

" Nici nu mai tin minte cand s-a aciuat asta pe aici, dar zici ca stie cand urmeaza sa fie o pomana, un priveghi sau o inmormantare, ca apare imediat. E prietenos si oamenii il simpatizeaza. Parca te hipnotizeaza. Se uita in ochii tai si miorlaie. Cand nu e langa capela, la soare, sta pe gard si monitorizeaza tot ce se intampla", a spus un paznic al cimitirului Bellu. Angajatul a povestit insa ca nu toti cei care calca prin cimitir sunt incantati cand vad o pisica.

" Sa stiti ca mai avem de-a face si cu oameni superstitiosi din cale afara. Acestia ori ocolesc speriati motanul, ori tipa la el sa-l alunge.

Zic ca e semn rau sa vada pisici in cimitir", a conchis agentul de paza.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si