Bărbatul de 48 de ani din Satu Mare care ar fi agresat-o sexual pe fiica concubinei sale este poliţist local. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare îl cercetează pentru viol, susţinând că abuzurile asupra fetiţei care acum are 11 ani au început încă de când aceasta avea 7 ani.

Cine a aflat despre faptele șocante?

Individul a fost reținut luni seara, 18 decembrie, de polițiști.

De asemenea, marți, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

,(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare privind pe inculpatul C. G., … cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, în formă continuată, faptă prev. şi ped. de art. 218 alin. 1, 3 lit. a, b, c, alin. 3 ind. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală prin ordonanţa procurorului din data de 19.12.2023, în dosar nr. 3444/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. G., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.12.2023 şi până la data de 17.01.2024, inclusiv”.

Polițist violator Satu Mare

El este polițistul din Satu Mare care și-a abuzat fata.

[Sursa foto: portalsm.ro]

Citește și: Tragedie în Odorheiu Secuiesc! David, un tânăr de 17 ani a încetat din viață, după ce a fost scos dintre ruinele căminului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Despre aceste abuzuri a aflat mama fetiţei, după ce i-ar fi povestit la şcoală că tatăl ei vitreg are un comportament nepotrivit faţă de ea, au precizat surse judiciare.

Mai departe, concubina bărbatului a anunțat polițiștii.

Cine este Gabriel, polițistul violator

Gabriel C. în vârstă de 48 de ani este angajat din anul 2005 în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activități specifice de dispecerat. Acesta nu s-ar fi abătut niciodată de la sarcinile pe care le avea de făcut, și niciodată nu a ridicat suspiciuni conducerii. Acum, lui i-a fost suspendat contractul colectiv de muncă. 

Polițist violator Satu Mare

Polițistul violator va sta după gratii 30 de zile.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Descoperirile procurorilor francezi în casa unde locuia Gregorian Bivolaru. Ce au găsit anchetatorii?

La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent și nici în anii anteriori, au declarat conducerea Poliției Locale Satu Mare.

”Conducerea Poliției Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaților și ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, au mai declarat reprezentanții Primăriei Satu Mare pentru  PortalSM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si