Close sidebar
Close sidebar

El va face show la Exatlon 3! Ion Surdu: barmanul care ”rupe capete” în cuşcă, a studiat Dreptul şi a fost model pentru Botezatu!

Ion Surdu este unul dintre cei mai interesanţi sportivi care vor lua startul la Exatlon 3.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Surdu din echipa Faimoşilor de la Exatlon sezonul 3 are un profil perfect pentru show-ul din Republica Dominicană.

Are 23 de ani şi este cel mai bine cotat luptător de MMA din Transilvania. Ion este însă născut în Republica Moldova şi a venit la Cluj când avea doar 16 ani. A absolvit un liceu cu profil sportiv, la secţia fotbal, după care a intrat la Facultatea de Drept. Nu a rezistat decât un singur semestru, după care a trebuit să renunţe la facultate. ”Situaţia mea financiară nu mi-a persmis continuarea studiilor şi de aceea am fost nevoit să-mi caut un loc de muncă”, a povestit Surdu pentru transilvaniareporter.ro.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

S-a angajat la un lanţ de restaurante şi patiserii din Cluj, după care la o cafenea. În paralel a început să se antreneze pentru lupte în cuşcă, iar după trei ani a ajuns campion naţional. În prezent este neînvins în cuşcă la categoria lui de greutate -77 kg.

În timpul liber, Surdu a practicat şi modellingul. El a fost model al creaţiilor lui Cătălin Botezatu la câteva evenimente de modă.

”A fost o provocare şi o curiozitate pe care am acceptat-o din dorinţa de a experimenta ceva nou dar nu aş putea să mă văd făcând carieră în modelling”, a mai spusi Ion Surdu.

Pe Ion îl puteţi vedea pe traseu începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, atunci când începe Exatlon sezonul 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI