Close sidebar
Close sidebar

Ele sunt maicutele care il ingrijesc pe Regele Mihai

Alaturi de Regele Mihai, la resedinta sa din Elvetia se afla de mai bine de un an si jumatate, de cand a fost diagnosticat cu leucemie cronica si cancer de piele, doua maicute. Acestea fac parte din obstea singurei manastiri romanesti de maici din Elvetia. Sunt zi si noapte la capataiul Majestatii Sale, care, potrivit unor surse, se simte mai bine.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Regele Mihai se simte mai bine, este linistit, constient”, se arata in corespondenta din Elvetia a TVR, postul precizand ca informatia nu este comunicata oficial de Casa Regala. Mai mult, regele mananca si comunica cu cei din jur, relateaza presa elvetiana. Chiar daca nu este oficiala, aceasta este o veste imbucuratoare, tinand cont ca in urma cu o saptamana Casa Regala anuntase ca starea de sanatate a Majestatii Sale s-a agravat, apoi ca a fost impartasit.

La resedinta sa din Aubonne (Elvetia), regele ii are alaturi pe angajatii Casei Regale, printre care Constanta Iorga, consiliera sa care s-a mutat de cativa ani acolo, dar si cate doua maicute, de la singura manastire romaneasca de maici din Elvetia, Acoperamantul Maicii Domnului.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro


Ii sunt aproape regelui si ingrijesc de sanatatea lui de mai bine de un an si jumatate, atunci cand a fost diagnosticat cu cele doua boli crunte: cancer de piele si leucemie.

Sursa: Click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI