Close sidebar
Close sidebar

Elena Ionescu, Faimoasa de la „Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! „A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Elena Ionescu, Faimoasa de la „Survivor România”, este vizată de aproape întreaga echipă, propunerile de eliminare din concurs nu întârzie să apară, aproape la fiecare Consiliu de eliminare. Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-ul “Survivor România”, Elena Ionescu a acordat un interviu în care a povestit că, sub zâmbetul și optimismul mereu afișat, se ascunde o viață întreagă de sacrificii și momente dramatice prin care a trecut.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Faimoasa Elena Ionescu a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia au fost cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală. Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

Citeste si: Tatăl Asianei Peng este cel mai înalt chinez din România! Cum arată și ce înălțime are părintele micuței gimnaste de la Survivor?

Elena Ionescu, Faimoasa de la „Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! „A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

„Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar.

Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”, spune artista.

Citeste si: Lino Golden, Bogdan Vladau, Asiana Peng si Raul Cormos, cei patru Faimosi propusi spre eliminare. Cine va parasi competitia Survivor Romania saptamana aceasta!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama sa a primit un diagnostic crunt, în urma căruia a necesitat o intervenție chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. Acum totul este bine, dar experiența a marcat-o profund.

Citeste si: Trei Faimoși nominalizați spre eliminare la „Survivor România”- Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

„În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine”, adaugă Elena Ionescu.

Citeste si: Dan Cruceru, prezentatorul "Survivor Romania", sedinta foto "sub presiune"! Iata cum s-ar descurca in situatii de criza in Republica Dominicana!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI