Close sidebar
Close sidebar

Elena Pagu, o bunicuta in varsta de 91 de ani, a castigat medalia de aur la Campionatul European Masters

La 91 de ani Elena Pagu se remarca la mars sportiv, proba atletica la care detine titluri de campioana mondiala, europeana si balcanica.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Concurez ca sa imi masor puterile cu cele mai tinere. Aproximativ 25 de concurente am fost si toate venim de la categorii diferite de varsta", a declarat sportiva nonagenara pentru AIMX.

Batrana a inceput sa alerge dupa ce a iesit la pensie si, desi are 91 de ani, nu are de gand sa se opreasca. Ba chiar se gandeste deja la Mondialele din septembrie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Acesta este modul meu de viata! Nu se poate altfel pentru mine. Nu pot sa traiesc fara sa imi depasesc limitele. Vreau sa ma compar cu atletele mai tinere. Ma gandesc si la Mondiale in septembrie si mai am un concurs de 10 km mars in luna mai, la Alicante. Eu fac antrenamentele la doua zile si alergare ca sa ma incalzesc. Fac antrenamentele in Bucuresti la Lacul IOR,  la Padurea Baneasa ma antrenez la doua zile", a mai marturisit Elena Pagu.

Sursa: AIMX 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI