Aceasta a precizat ca a cerut recuzarea judecatoarei de camera preliminara din dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, adaugand ca nu se asteapta ca solicitarea sa ii fie admisa

''Se bazeaza pe o hotarare judecatoreasca data fix de doamna judecator care ma judeca astazi. Acesta este un motiv de recuzare.(...) Nu ma astept sa fie admisa cererea de recuzare.(...) Eu, dintre toti politicienii, raspund pentru felul in care s-a finantat campania electorala.

Exista procurori(...) care executa ordinele doamnei Kovesi.(...) Daca cineva trebuia sa cerceteze putea cerceta toate campaniile, toate campaniile PDL. Nu, s-a mers doar pe o bucatica.(...) Legea 336/2004 spune ca finantarea tine de contraventie si nu de penal. Daca eu as fi cea care stia(...), daca ar fi asa cum spun procurorii, tot nu ar fi fapta penala, ar fi vorba de contraventie pentru care sa raspunda partidul sau trezorierul'', a afirmat Elena Udrea, la instanta suprema, potrivit Agerpres.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Elena Udrea a fost trimisa in judecata de DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009,  Ioana Basescu si jurnalistul Dan Andronic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si