Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare! Primele declarații după ce a ieșit din pușcărie

Elena Udrea a fost eliberată și a făcut deja primele declarații în libertate.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun. A durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. Suntem bine acum, ne pregătim pentru ziua de mâine. A fost o experiență foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva, și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. Am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă și am găsit-o acum mult mai mare. Îi mulțumesc mamei pentru asta și lui Adrian pentru că au avut grijă de ea și e sănătoasă, e bine, a crescut foarte mult. Cred că și ea e curioasă să mă cunoască. Încercăm să ne cunoaștem reciproc”, a declarat fostul ministru. 

Cel mai greu moment de suportat în închisoarea din Costa Rica

„Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai ușoară perioada asta. Departe de țară, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, dar Dumnezeu a făcut o minune că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă”, a mai spus Elena Udrea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI