S-a aflat că Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri. Fosta „Blondă de la Cotroceni”, aflată în Costa Rica de aproape un an, ar avea dividende la o importantă firmă de taximetrie, despre care ar exista informații că este cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, informează publicația Național. Sursa citată menționează că respectiva companie de taximetrie este o afacere derulată prin intermediari de către fostul ministru al Turismului.

Mai mult, Național scrie că procurorii DNA nu s-au atins de această afacere fostului ministru, deoarece „conștientizează că totul până la bani, că altfel chiar s-ar deschide o „Cutie a Pandorei”, care nu ar mai putea fi închisă apoi de nimeni și de nimic”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Udrea și Alina Bica nu primesc statut de refugiat în Costa Rica! Decizia poate fi atacată în instanţă

Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri. A fost acuzată că a primit mita de 900.000 de euro într-o geantă

„Pe tot timpul procesului Elenei Udrea, procurorii anticorupţie au ţinut-o langa cu acuza că, pe când aceasta era ministrul Dezvoltării ar fi primit mita o geantă cu 900.000

de euro, chiar în biroul său. Şi chiar dacă instanţa de judecată din câmpul tactic nu s-a arătat deranjată în vreun fel de inadvertenţa că în ziua incriminată Udrea chiar nu a fost la birou, rămâne totuşi marea întrebare de ce s-au chinuit atât procurorii Laurei Codruţa Kovesi cu întocmirea şi susţinerea unui astfel de rechizitoriu mai mult decat şubred…”, se mai scrie în ziarul Naţional.( vezi câţi bani cere Adrian Alexandrov pe vila din Corbeanca)

Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri: "Să o ”agaţe” doar luând urma ”dividendelor” unei importante firme de taximetrie" 

Nu mai e un secret că Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri. “Când putea mult mai lesne să încerce să o ”agaţe” doar luând urma ”dividendelor” unei importante firme de taximetrie! Despre care existau oricum informaţii că ar fi fost adevărata şi cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping ”ca fetele”, de zeci de mii de euro, la Paris”, s-a mai dezvăluit despre afacerea Elenei Udrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si