Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea, arestare la comandă? Dezvăluirile unui jurnalist dau totul peste cap

Elena Udrea şi Alina Bica se află în Costa Rica, în închisoarea din San Jose, după ce au fost ridicate de pe stradă de Interpol.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul Cătălin Tache citat de Bugetul spune că arestarea Elenei Udrea a fost comandată. Acesta crede că arestarea Elenei Udrea este o operaţiune sută la sută a Statelor Unite ale Americii, mai exact a FBI şi scopul arestării este ca fostul deputat român să-l „sifoneze” pe Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA în România şi conducător al Fondului „Proprietatea”.

Scopul percheziţiei, conform aceleaşi surse, ar fi că FBI ar încerca să afle unde sunt cei 200 de milioane de dolari care ar fi ajuns în România din fonduri operative ale CIA pentru diferite operaţiuni SIE, mai exact pentru finanţarea lor, sumă care ar fi dispărut brusc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elena Udrea şi Alina Bica se află în Costa Rica, în închisoarea din San Jose, după ce au fost ridicate de pe stradă de Interpol.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI