Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea și Alina Bica, șansa neașteptată. Decizia care ar putea să le aducă liniște în viață

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic în Costa Rica formulate de către Elena Udrea şi Alina Bica vor fi rediscutate după ce Tribunalul Administrativ pentru Imigraţie a anulat o primă rezoluţie care le respingea solicitările, scrie presa din Costa Rica, citând declaraţiile avocatei lui Udrea şi Bica.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu câteva săptămâni în urmă, Comisia pentru refugiaţi formată din miniştrii Muncii, Securităţii şi Afacerilor Externe, a respins cererile formlate de fostul ministru al Turismului şi de fosta şefă a DIICOT, scriu cei de la News.

Elena Udrea și Alina Bica, șansa neașteptată

Citeste si: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Instanța a decis ca cele două să rămână în arest preventiv

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În urma unui apel, decizia a fost anulată de Tribunalul Administrativ pentru Imigrare. Conform avocatei, instanţa a descoperit "vicii grave", în analiza făcută în primă instanţă şi prin urmare a cerut comisiei să reexamineze cazul.

Elena Udrea și Alina Bica, șansa neașteptată

Udrea şi Bica au fost şi audiate în comisia pentru refugiaţi pentru a se stabili dacă au drept de azil, iar acum sunt în aşteptarea unei decizii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI