Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea, surprinsa la clinica de fertilizare: "Imi doresc un copil!"

Elena Udrea a fost surprinsa, pentru prima oara, la o clinica de fertilizare si a vorbit, in direct, la WOWbiz, despre motivele pentru care a ajuns acolo.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Are 43 de ani si arata mai bine ca niciodata. Fizic, cel putin, nu pare a avea nicio problema, insa se pare ca varsta nu-i mai permite sa traiasca ca o adolescenta.

Ieri, in jurul orei 19.30, aceasta a fost surprinsa la o clinica de fertilizare, unde stat timp de 15 minute. Ea a iesit insotita de o asistenta, iar mai apoi a mers la o terasa, unde s-a intalnit cu un cuplu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Contactata de WOWbiz, Elena Udrea a vorbit deschis despre acest subiect si a dezvaluit ca a fost acolo pentru o prietena.  ”Am fost cu o buna prietena din Buzau, am ajutat-o sa identifice locatia. Ea  ajunsese cu un taxi si am reusit sa-i dau o mana de ajutor. E o locatie greu de reperat chiar si pentru un bucurestean.

Daca as avea o veste asa mare, v-s da-o eu, nu ar trebui sa ma surprinda paparazzii. In principiu, da, imi doresc, dar nu e cazul. Nu stiu cum as fi ca o mamica, dar trebuie sa ti se intample ca sa vezi.. As fi relaxata, as avea un copil foarte relaxat”, a explicat Elena Udrea. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI