Ceea ce se anunta a fi o simpla imbranceala la scoala s-a transformat intr-o urgenta medicala pentru un copil din Arges abia intrat in clasa zero. Acesta a fost impins astazi de un coleg si a cazut, lovindu-se cu abdomenul de marginea unor trepte. Dupa ce a ajuns acasa, starea copilului s-a deteriorat constant, ceea ce a determinat transportarea lui la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Dupa primele verificari, medicii au dispus intrarea de urgenta a micutului in sala de operatii.

"Pacientul, un copil de 7 ani si cinci luni, s-a prezentat la noi cu durere abdominala si urina cu sange. Spune ca a cazut pe scari. A suferit o interventie chirurgicala, pentru ca se impunea in cazul lui. A fost diagnosticat cu traumatism renal. Colegii mei au iesit din blocul operator. Baietelul este stabil hemodinamic si respirator. Acum se afla pe sectia de Terapie Intensiva, sub efect anestezic", a declarat, pentru Sursa ta, Adina Enescu, purtator de cuvant al Spitalului de Pediatrie din Pitesti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa: sursata.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si