Mama baiatului este cea care a depus reclamatia atat la Politie, cat si la Inspectoratul Scolar Judetean. Elevul ar fi fost lovit cu palma peste fata in timpul testatii nationale la matematica. Gestul invatatoarei ar fi survenit in urma faptului ca baiatul nu ar fi terminat la timp lucrarea.  "A doua zi, inca din timpul orei de engleza, elevului i s-a facut rau, iar in timp ce mergea spre casa impreuna cu alti colegi de clasa a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Mama copilului sesizeaza, intr-o reclamatie depusa la Inspectoratul scolar, ca fiul sau ar fi fost lovit, motiv pentru care mâine (vineri- n.r.) vom trimite inspectorul de sector sa faca cercetari in scoala in acest caz", a declarat, joi, pentru News.ro, inspectorul adjunct al ISJ Vaslui Maria Ciulei.

Politistii vasluieni au declansat si ei o ancheta in acest sens si au spus ca in dosarul in cauza se efectueaza cercetari.  Anchetatorii au dispus si efectuarea unei expertize medico-legale in cazul elevului de noua ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si