„Joi, am iesit afara cu mai multi colegi si cand m-am intors spre casa, in parcul din Micro II, au venit la mine patru fete si mi-au cerut un leu sau o tigara. Le-am spus ca nu fumez si bani nu am la mine. Atunci una dintre ele s-a apropiat de mine si mi-a zis: <<Pe cautate si pe luate>>. Cu ea – se numeste Andrada – am fost prietena dar pe celelalte nu le cunosc.

Le-am dat un leu insa cand mi-am deschis portofelul au vazut ca am si o bancnota de zece si mi-au cerut-o pe aceea" , a declarat  Andreea pentru Gazeta de Cluj. 

Citeste si: Adelin, un sportiv de 16 ani, se zbate intre viata si moarte, dupa ce medicii au "uitat" de el cateva ore. A venit la spital constient, dar indiferenta medicilor l-a bagat in coma, spun apropiatii

"Atunci eu le-am lasat balta si am pornit spre casa, insa le-am tot auzit cum tipau in spatele meu, dupa mine”. Ajunsa acasa, Andreea a primit sase telefoane, de la persoane diferite, insa la care, presimtind cam despre ce ar fi vorba, nu a raspuns. Dar nici nu i-a spus tatalui despre incident, crezand ca lucrurile nu vor lua o turnura atat de nefericita.

A doua zi, vineri, 23 iunie Andreea a iesit din nou in cartier, impreuna cu doua colege cand, la un moment dat, a primit un telefon de la o anume Andreea, care a rugat-o sa vina la o intalnire cu ea, fiindca i s-a intamplat ceva grav si are nevoie de ajutorul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ajunsa la locul de intalnire, aceasta i-a spus ca o alta tanara, Raluca, vrea s-o vada si aceasta si-a facut imediat aparitia, insotita de o gasca masiva de fete, in care erau si cativa baieti. Curand, aceasta, si o alta Raluca din grup au imobilizat-o, sub pretextul ca le-ar fi injurat si au pus-o imediat la pamant, dupa care i-au administrat o „corectie” severa, cu pumnii si picioarele. „Am fost salvata in ultima clipa de un barbat care trecea pe strada si a intervenit si m-a dus pana in fata blocului", le-a povestit fata reporterilor Gazetei de Cluj.

Citeste mai multe AICI. 

Sursa foto: Gazeta de Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si