Close sidebar
Close sidebar

Eliminare cu totul neașteptată în Casa Iubirii. Cine a părăsit competiția

Ediția de duminică a fost și cea a galei eliminatorii, așadar una plină de emoții, dar și de lacrimi. Alin și Andreea au ajuns în pragul eliminării. Votul decisiv a fost dat de Ionuț, care este lider în casa băieților.

Laura Macovei,

Eliminare cu totul neașteptată în Casa Iubirii. Cine a părăsit competiția

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alin și Andreea au fost la doar un pas de eliminare. În urma votului lui Ionuț, unul dintre concurenți a fost salvat, iar celălalt a plecat acasă.

Cine a părăsit competiția

Votul tău va fi decisiv. V-am spus că liderii au și vor avea responsabilități foarte mari ”, a transmis Andreea Mantea.

Citește și: Nicoleta, dezamăgită după ce Sorin a ales banii în locul unei ieșiri cu iubita sa

Oricare decizie pe care o vei lua va fi una greșită.  Fă-ți jocul, show-ul! El mereu vorbește de joc, spune că așa e jocul.

Să își facă jocul așa cum îi convine lui, că, oricum, din ecuația asta, nimic nu o să iasă bine ”, a spus Bianca.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Deși într-o relație cu Bianca, Alin este cel care părăsește competiția. 

Ionuț nu este împăcat cu ideea

Orice aș face, orice aș spune în momentul ăsta, mi-ar plăcea să nu fiu implicat, să nu spun absolut nimic. Sunt prieten și cu Emanuel și cu Alin, am stat destul de mult timp și cu Alin, am avut atâtea ieșiri și cu Alin.

Eu nu știu, efectiv, ce pot să fac ”, spune Ionuț, potrivit Kanal D.

În tot acest timp, Larisa sare în apărarea iubitului ei și spune că, indiferent de decizia care va fi luată, cineva tot va suferi. 

Citește și: Maria din Casa Iubirii a rămas în Spania, deși s-a despărțit de George. Ce a declarat aceasta despre fostul partener

A fost o experiență foarte frumoasă care mi-a dat șansa să o cunosc pe Bianca, dar, din păcate, nu putem continua aici, în casă. Da, normal că o să o aștept (n.r. pe Bianca), nici nu se discută ”, a spus Alin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI