Close sidebar
Close sidebar

Emil Boc, primarul Clujului, despre moartea lui Andrei Gheorghe, in exclusivitate pentru stirilekanald.ro

Moartea realizatorului de emisiuni radio si TV, Andrei Gheorghe, a luat prin surprindere opinia publica din Romania. El a murit aseara, in baia locuintei sale, la numai 56 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscut pentru stilul sau incisiv de a vorbi si mai ales pentru discursul critic pe care l-a afisat de-a lungul anilor in meseria pe care a practicat-o, Andrei Gheorghe a imprimat un stil in televiziunea romaneasca. A fost urat de multi, dar placut de si mai multi oameni.

De-a lungul timpului a intrat in contact cu oameni celebri, dar si cu oameni simpli. Cu multi dintre ei a legat prietenii, iar acum, in ultimul moment din viata sa, acestia i-au cinstit memoria cu mesaje frumoase de condoleante.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Printre cei care au avut si au dorit sa spuna ceva dupa moartea lui Andrei Gheorghe, se numara si actualul primar al municipiului Cluj- Napoca, Emil Boc. Acesta a acceptat sa transmita un mesaj, in exclusivitate pentru stirilekanald.ro, in memoria marelui om de televiziune disparut mult prea repede.

"Regret enorm decesul lui Andrei Gheorghe. Dimensiunea umana, indiferent de situatie sau context, ramane trasatura funadamentala a lui Andrei Gheorghe si mostenirea pe care ne-o transmite.

Dumnezeu sa-l Odihneasca in Pace!", au fost cuvintele pline de emotie pe care Emil Boc ni le-a transmis.

Edilul clujului, Emil Boc, si Andrei Gheorghe s-au intersectat, de-a lungul anilor, in diverse conjuncturi televizate. Unul datorita emisiunilor pe care le realiza, celalalt prin prisma carierei politice de succes pe care o are si astazi.

De departe, insa, de referinta este emisiunea tv cand Emil Boc, invitat in emisiunea lui Gheorghe, un talk-show desfasurat intr-un platou situat la inaltime,
a cazut pur si simplu, facand un pas imprident in spate, calcand in gol. S-a prabusit de la cativa metri, a ramas inconstient cateva clipe, dupa care si-a revenit spectacolus, Momentul, insa, este unul absolut memorabil.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI