Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Emma, campioană la desen

O elevă din Iași a obținut marele premiu la un concurs internațional de desene organizat în SUA. În competiție s-au înscris peste 650.000 de copii talentați din toată lumea. Doar 120 de lucrări au ajuns în marea finală

Redactia Stirile Kanal D,

Emma, campioană la desen

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emma este elevă în clasa a VII-a la Colegiul de Artă ”Octav Băncilă” din Iași, iar pasiunea pentru desen i-a fost răsplătită în acest an. A câștigat concursul  internațional ”Afișe pentru Pace”, care a fost organizat în Statele Unite ale Americii.

Citește și: VIDEO- România, pe harta internațională a dulciurilor

Emma, elevă la Colegiul de Artă ”Octav Băncilă”, uimește prin desenele ei

Emma Paveliuc: ”Am lucrat peste 40 de ore, ceea ce este pentru mine o dezvoltare și sunt mândră că am reușit să ajung în acest punct și înțeleg că trebuie să fiu creativă și curajoasă pentru că ideile mele sunt admirate de ceilalți.”

Tema concursului a fost ”Lead with compassion” și s-a adresat tuturor copiilor cu vârste între 11 și 13 ani.

Emma Paveliuc: ”Am văzut o poză cu un indian care m-a inspirat. M-am gândit că ei sunt foarte fragili, dar puternici și că această fată ar putea susține toate religiile, toate căile bune pe care oamenii trebuie să le urmeze.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Adolescenta moștenește talentul de la părinți. De mică, Emma răspundea mai mult la stimulul culorilor decât la activitățile specifice vârstei, spune mama fetei. A început să deseneze de la grădiniță, iar acum este câștigătoare la toate concursurile la care participă.

Citește și: VIDEO- Concurs național de dans la Oradea

Georgiana Paveliuc, mama Emmei: ”Este foarte conștiincioasă. În momentul în care lucra 4-5 ore pe zi și vedea că nu se apropie, pentru că a avut un termen limită, a ajuns și la 8 ore pe zi cu mici pauze și a reușit în final.”

Concursul Internațional de Desene din America este organizat de Asociația Internațională a Cluburilor Lions, cea mare mare organizație de voluntariat din lume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI