Close sidebar
Close sidebar

Emotionant! Zeci de straini s-au strans pentru a se juca Pokemon Go cu acest copil care sufera de autism! Au facut asta pentru a-l ajuta dupa ce fusese umilit in public!

Un experiment social a arata cat de uniti pot fi oamenii in anumite situatii, atunci cand trebuie. Zeci de oameni i-au facut ziua mai frumoasa unui tanar care sufera de autism.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul in varsta de 15 ani se juca Pokemon Go alaturi de mama lui intr-un parc din Arizona cand doi studenti au venit si au varsat ketchup pe el. "Uite, asta inseamna viata reala!", i-au strigat cei doi, fara sa stie de suferinta lui.

Tanarul cu autism a suferit enorm, iar specialistii au incercat sa faca ceva pentru el pentru a putea din nou sa iasa fara frica in public. Au organizat un eveniment in acelasi parc, iar Ty, tanarul cu probleme, s-a simtit iubit si extrem de liber alaturi de zeci de straini care au decis sa se joace Pokemon Go cu el.

Imaginile au fost preluate de televiziunile de stiri din Statele Unite, iar ziarele de acolo au publicat materiale despre povestea aceasta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI