Close sidebar
Close sidebar

Emotionanta dovada de dragoste. 400 de elevi s-au strans in fata casei profesorului bolnav de cancer si i-au cantat acestuia mai multe melodii

Patru sute de elevi ai Academiei Presbiteraniene din Nashville s-au strans in fata casei profesorului Ben Ellis pentru a-i arata ca sunt alaturi de acesta in lupta pe care o duce cu cancerul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Profesorul, care preda elevilor cursuri de latina si studii biblice din anul 2008, a fost diagnosticat cu cancer si face chimioterapie. El este casatorit si are cinci copii, care studiaza la Academia Presbiteraniana din Nashville.
pe 7 septembrie, patru sute de elevi s-au strans in fata casei lui Ben pentru a-si arata sustinerea fata de acesta. Timp de 30 de minute, elevii au cantat. In tot acest timp, profesorul ii urmarea emotionat de la fereastra.
"Va iubesc", le-a spus Ben elevilor. "Sunt convins acum mai mult ca oricand ca Dumnezeu este bun si ca este alaturi de noi".
"Ben este un om tare indragit, iar faptul ca elevii au vrut sa isi arate respectul fata de el, este minunat", a declarat directorul scolii.
Intamplarea a fost filmata si pusa pe Facebook, unde a fost vizualizata de peste 20 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Profesorul, care preda elevilor latina si studii biblice din anul 2008, a fost diagnosticat cu cancer si face chimioterapie. El este casatorit si are cinci copii, care studiaza la Academia Presbiteraniana din Nashville.

Pe 7 septembrie, patru sute de elevi s-au strans in fata casei lui Ben pentru a-si arata sustinerea fata de acesta. Timp de 30 de minute, elevii au cantat.

In tot acest timp, profesorul ii urmarea emotionat de la fereastra. "Va iubesc", le-a spus Ben elevilor. "Sunt convins acum mai mult ca oricand ca Dumnezeu este bun si ca este alaturi de noi".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Ben este un om foarte indragit, iar faptul ca elevii au vrut sa isi arate respectul fata de el, este minunat", a declarat directorul scolii.

Intamplarea a fost filmata si pusa pe Facebook, unde a fost vizualizata de peste 20 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI