Sedai, reîntors în Adana, îi oferă oportunitatea lui Dogan să facă un pas înainte, extrem de important, în afaceri. Cu o atentă implicare, Dogan vrea să-l distrugă pe Cagatay, tânărul care i-a adus numai probleme.

Ender rupe legătura cu fratele său, din cauza “implicării” în viața acestuia a lui Gamze, frumoasa tânără de care Câner s-a îndrăgostit. “Acaparatoarea” Ender nu concepe ca fratele său să îi iasă din cuvânt, indiferent de situație, și nu acceptă sub nicio formă relația acestuia cu Gamze, pe care o consideră o oportunistă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Yîldîz are suspiciuni asupra noului partener al lui Ender, Feedo, despre care umblă vorba că ar proveni dintr-o familie foarte înstărită. Yildiz însă are suspiciuni în privința lui Feedo, ”afaceristul” apărut de nicăieri, și face propriile investigații în acest sens.

Dacă va realiza Ender cine este cu adevărat Feedo, și ce implicare va avea Yîldîz în această “investigație” puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si