Close sidebar
Close sidebar

Episcopul Argesului si Muscelului catre fostul principe Nicolae: "Nunta fara binecuvantarea mamei nu e buna"

Episcopul Argesului si Muscelului, un apropiat al fostului principe Nicolae, a transmis un mesaj catre familia regala. Acesta sustine ca nunta fara binecuvantarea parintilor nu este buna.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Nicolae a plans sincer si zdravan la inmormantarea bunicului sau, ca un roman adevarat. Ceilalti au lacrimat, fetele au plans mai discret. Nu e normala o nunta fara binecuvantarea parintilor. Nicolae trebuie sa se impace cu mama lui,”, a spus episcopul Argesului si Muscelului, Calinic, informeaza antena3.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Avocatul fostului principe Nicolae, Radu Enache, a anuntat ca acesta doreste sa-si recapete titlul de Principe.

„Cei din Casa Regala au aratat o deschidere catre Nicolae, acceptandu-l acolo unde ii este locul, la ceremonialul funerar. Dupa ce nu i-a fost ingaduit sa-si vada bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, macar la catafalc sa-i poata fi alaturi pentru a-si lua ramas bun asa cum se cuvine.

(…)  Doreste sa fie reintegrat in Familia Regala. Decretul de inlaturare nu i-a fost comunicat in original. El nu a semnat declaratia de acceptare de inlaturare de la succesiune. Se incearca discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regala. Asta se face in alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus sa revendice ceea ce-i apartine de fapt”, a explicat Radu Enache.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI