Situația dramatică în care este implicată din nou, Melisa, din cauza comportamentului violent al soțului său, o determină pe Azra să acționeze cu toate resursele pentru a îl învinge pe acesta în procesul de divorț înaintat de către clienta sa.

Episod nou Tablou de familie: Neyran nu acceptă să piardă

În plan paralel, Neyran, avocata lui Koray, nu acceptă, sub nicio formă, să fie învinsă și pregătește, cu minuțiozitate, un plan teribil, menit să îi asigure victoria în fața instanței de judecată.

În mod neașteptat, Sergen va avea o implicare semnificativă în mediatizatul proces de divorț al soților Tercan, care îi va surprinde pe Yildirim și Azra.

Colpan trăiește momente uluitoare, după ce firma sa de avocatură și a lui Erman au devenit partenere iar rezultatele profesionale ale avocaților Yildirim și Azra nu fac decât să sporească încrederea clienților care apeleaza la serviciile acestora.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”- antena3.ro

Cum va reuși Sergen să ajute în procesul soților Tercan și, cine va fi martorul cheie în acest demers juridic de amploare, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si