Close sidebar
Close sidebar

Eros Ramazzotti si Luis Fonsi le-au facut cel mai frumos cadou fanilor in luna indragostitilor! Vezi despre ce e vorba

La 56 de ani, Eros Ramazzotti se mandreste cu un fizic de invidiat, multe hituri lansate si, de asemenea, colaborari de succes, cum este si cea de acum cu Luis Fonsi!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Interpretul celebrei piese Despacito nu a stat deloc pe ganduri in momentul in care a fost invitat de Eros Ramazzotti sa cante impreuna o melodie despre bucuria de a iubi si de a fi iubit.

Filmarile videoclipului au avut loc in Miami, iar selectia a fost facuta fara criterii de varsta, culoare sau orientare sexuala. Compania de casting a decis sa nu tina cont de nicio bariera, asa cum face si dragostea!

Citeste si: Donald Trump s-a ingrasat enorm! Liderul de la Casa Alba a ajuns sa aiba peste 100 de kilograme

Eros Ramazzotti insusi traieste, de cinci ani, o frumoasa poveste de iubire cu sotia lui, Marica Pellegrinelli- actrita si vedeta de televiziune din Italia, care are jumatate varsta lui- 28 de ani!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ceremonia de nunta a avut loc pe un domeniu din regiunea Piemont, iar, printre cei 200 de invitati, s-au numarat fotbalistul Alessandro del Piero si cantareata Laura Pausini.

Citeste si: Cu ce a socat publicul Evrim Doğan, SEYMA, din serialul 'Povestea noastra'

Au impreuna doi copii, iar Eros Ramazzotti are grija sa-si arate cu mandrie verigheta oriunde s-ar afla, asa cum a facut si acum o saptamana, pe scena festivalului Sanremo.

Artistul a mai fost casatorit o data, cu Michelle Hunziker, model si actrita de origine elevetiana, dar relatia marcata de multe acuzatii de infidelitate din ambele parti a rezistat doar 4 ani.

Citeste si: HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie

Au divortat in 2009, la doi ani dupa o colaborare celebra pe care cantaretul a avut-o cu Tina Turner pentru piesa Cose della vita!

S-a zvonit atunci ca intre Tina Turner si Eros Ramazzotti ar fi fost mai mult decat o colaborare profesionala, dar... nimic nu s-a adeverit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI