Vestea a căzut ca un trăsnet pentru multă lume mai ales că, în ultima perioadă, el fusese văzut prin televiziune, și nu părea că are probleme grave.

“Dumnezeu să te ierte, Gabi Creţean! Odihnă veşnică” este mesajul transmis public de Ovidiu Oanţă, unul dintre foştii colegi ai îndrăgitului cameraman.

Citeste si: Ce bogat e senatorul cu coronavirus, urmărit penal pentru că a infectat mai multe persoane! Vergil Chițac are o vilă la Marea Neagră și o pensie cât salariul de la Parlament!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un alt apropiat a aşternut pe contul său de Facebook: “Offf, ce veste tristă… Dumnezeu să-l ierte pe Creţean Gabriel, unul dintre cei mai buni operatori de la Pro TV. Mai rar un asemenea om. O să-mi aduc aminte cu plăcere de miștourile tale… ?”.

Citeste si: Atac virulent la adresa lui Petru Mircea! Fratele Mădălinei Manole: ”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”

Citeste si: Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii" sunt la datorie”

Andreea Esca a postat și ea pe Facebook un mesaj emoționant: "Asa de trista sunt māi Gabi... De fapt, sincer, sunt devastata! Pentru ca nu stiu multi oameni care sa-si iubeasca profesia ca tine, care sa fie prieteni, ca tine, care sa isi traiasca viata din plin, ca tine, care sa vada mereu partea buna din orice, ca tine, care sa nu se supere niciodata pe nimeni, ca tine, care sa danseze ca tine, care sa fie iubit de toata lumea....
ca tine! Iti multumesc pentru atat de multe pe care doar noi le stim si pentru cele impartasite milioanelor de telespectatori! Iti multumesc ca erai in @protv_romania cand am ajuns si eu si ca puteam vorbi despre orice, caci nu-i asa... tu intelegeai tot! Si aveai si ditamai simtul umorului! Hai, fa cadrul, ca nu mai pot sa vorbesc! Dumnezeu sa te odihneasca! 🖤"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si