Au trecut mai puțin de patru luni de când submersibilul Titan al companiei Oceangate a făcut implozie în drumul său spre Titanic. Cinci oameni și-au pierdut viața.

Compania de producție americană MindRiot plănuiește să realizeze un film despre implozia catastrofală a submersibilului Titan.

Citește și: OceanGate vrea să trimită 1.000 de oameni pe Venus până în anul 2050. Planeta este considerată „geamănul rău al Pământului”

Ce se va putea vedea în film?

Filmul va prezenta diferite perioade ale tragediei: înainte, în timpul și după tragedie.

Este în pregătire filmul despre tragedia submersibilului Titan de la Oceangate: „Un omagiu”

Este în pregătire filmul despre tragedia submersibilului Titan de la Oceangate: „Un omagiu”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Filmul nostru nu numai că va aduce un omagiu tuturor celor implicaţi în tragedia submersibilului şi familiilor acestora, dar va aborda problema îngrijorătoare a naturii presei de astăzi”, a declarat Jonathan Keasey, co-scenarist al proiectului împreună cu Justin MacGregor, potrivit Deadline, citat de News.

Subiectul tragediei a mai fost abordat într-un serial documentar planificat, numit Salvaged, produs tot de MindRiot. 

Citește și: Primele imagini cu epava submarinului Titan. Ce a mai rămas din submersibilul în care cinci miliardari au murit?

Cum s-a petrecut tragedia submersibilului Titan?

Compania Oceangate Expeditions a creat submersibilul Titan pentru a efectua călătorii de neuitat până la epava Titanicului. 

Pe data de 18 iunie Titanul a coborât către epava Titanicului și era stabilit să revină la suprafață 7 ore mai târziu. În realitate, submersibilul a făcut implozie, iar cei 5 pasageri aflați la bordul navei au murit.

Mai multe bucăţi de resturi au fost găsite pe fundul mării la aproximativ 500 de metri de Titanic şi la o adâncime de aproape 4.000

de metri în Oceanul Atlantic.

Francezul Paul-Henri Nargeolet, britanicul Hamish Harding, Shahzada Dawood, de origine pakistaneză, şi fiul acesteia, Suleman, şi americanul Stockton Rush sunt cei care au murit în tragedia submersibilului Titan.

Citește și: VIDEO- Submersibilul Titan ar fi făcut implozie încă de duminică. James Cameron: „Știam ce s-a întâmplat. A explodat”/ Imagini generate de AI cu implozia submarinului Titan


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si