Close sidebar
Close sidebar

Este oficial! Românii vor plăti mai puțini bani pe consumul de gaze

De la 1 iulie, gazele vor scădea cu 20 de procente. Toți consumatorii își vor putea renegocia contractele și își vor putea schimba furnizorul chiar dacă au semnat sau nu contracte noi.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Începând cu 1 iulie prețul gazelor naturale va scădea. Acest lucru se va întâmpla cu certitudine și s-a văzut în tranzacțiile de săptămâna trecută. Practic, Guvernul a modificat legislația prin această liberalizare(…).

Citeste si: Tătaru, parlamentarilor: Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Este normal ca un furnizor care cumpără mai ieftin un produs, respectiv gazul natural, să revândă către populație cu diferență de preț. Preșul ar trebui să scadă cu 10-15% începând de la 1 iulie, vorbim de un preț mediu.

Citeste si: Deputat PSD: „Orban ne ţine în stare de alertă până la apariţia vacinului, dar bea şi fumează în clădirea guvernului”

Orice consumator casnic poate schimba furnizorul de gaze, cu un preaviz de 21 de zile. Trebuie să aibă factura plătită la zi, deci se pot muta. Eu mă aștept ca cei doi mari furnizori să-și reevalueze ofertele. Eu cred într-un comportament corect.

Avem pregătite măsuri, avem legea concurenței care ne permite să intervenim în piață”, a spus Virgil Popescu la Antena 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI