Close sidebar
Close sidebar

Esti elev si nu ai bani sa iti cumperi un calculator? Statul iti ofera 200 de euro

Elevii din judetul Botosani care provin din familii cu venituri modeste vor primi si in acest an ajutor financiar pentru a-si cumpara un calculator, in cadrul programului Euro 200.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean termenul limita de depune a solicitarilor la secretariatele unitatilor de invatamant este 21 aprilie.
Beneficiarii acestui program sunt elevii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maxim 150 de lei pe membru de familie. Ajutorul se acorda o singura data in cadrul unei familii.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

“Stabilirea numarului de beneficiari se realizeaza in ordinea crescatoare a venitului brut lunar pe membru de familie in limita sumelor alocate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Educatiei”, a precizat Ciprian Manolache, purtator de cuvant al ISJ Botosani.
Anul trecut au beneficiat de ajutor financiar in cadrul acestui program un numar de 600 de elevi botosaneni. Suma acordata pentru fiecare elev este de 200 de euro. 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI