"Eu nu sunt ca ceilalti sa va pup in...". O profesoara din Iasi si-a dat eleva in judecata si ii cere daune morale, dupa ce fata a scris un eseu prea direct
Daune morale in instanta. La asta a apelat o profesoara din Iasi care s-a simtit ofensata de lucrurile pe care le-a scris o eleva intr-un eseu.
Potrivit jurnalistilor Reporter IS, profesoara din Iasi s-a simtit jignita, dupa ce a citit eseul elevei, in care aceasta scria, fara menajamente, ce crede despre rolul profesorului in viata unui elev.
"O profesoara nu trebuie sa fie nutritionist si mama si politisti. Eu nu sunt ca altii sa va pup in c**", a scris eleva.
De la aceasta propozitie a pornit scandalul, asa ca profesoara a decis sa ii ceara daune morale fetei.

Potrivit jurnalistilor Reporter IS, profesoara din Iasi s-a simtit jignita, dupa ce a citit eseul elevei, in care aceasta scria, fara menajamente, ce crede despre rolul profesorului in viata unui elev."

O profesoara nu trebuie sa fie nutritionist si mama si politisti. Eu nu sunt ca altii sa va pup in c**", a scris eleva Colegiului Racovita.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

De la aceasta propozitie a pornit scandalul, asa ca profesoara a decis sa ii ceara daune morale fetei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si