Close sidebar
Close sidebar

EURO 2024. La ce oră se joacă prima semifinală, Spania - Franța? Surpriza pregătită de antrenorul spaniol, Luis de la Fuente

EURO 2024 se apropie de final. Marți se decide prima finalistă de la Campionatul European de Fotbal din Germania dintre Spania și Franța. Cele două naționale se întâlnesc pe stadionul din Munchen, de la ora 22.00, ora României.

Sorin Negru,

Spania vs. Franța, prima semifinală de la Euro 2024.

[Sursa foto: X / UEFA]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Spania vs. Franța este prima ciocnire a titanilor din semifinalele Euro 2024. Meciul se va disputa pe Munchen Arena, de la ora 22.00, ora României, iar partida va fi abritrată de slovenul Slavko Vincic. 

Spania vs. Franța  va fi o confruntare între două grupări de tineri-minune din fotbalul european. Spania îi are pe Yamal și Williams, iar Franța pe Mbappe, Camavinga sau Kolo Muani.

Mesajul transmis de antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente 

Selecţionerul Spaniei a transmis, înainte semifinalei cu Franţa, de la Euro 2024, că vedeta franceză Kylian Mbappe, chiar și atunci când este la 50 la sută din potențial, face 100% din alt jucător.

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, crede că echipa sa este pregătită să înfrunte Franţa şi pe Kylian Mbappé în semifinalele Euro-2024, marţi, de la ora 22.00.

"Va fi un meci foarte echilibrat între două echipe mari. Se va rezuma la cele mai mici detalii. Va trebui să rămânem fideli nouă înşine şi jocului nostru. Sunt jucători imprevizibili, nu ştii niciodată când vor apărea, dar ceea ce este sigur este că nu dispar niciodată.

Mbappé la 50% valorează 100% din alt jucător. Este un geniu, un jucător de talie mondială, ca şi ceilalţi jucători din echipa Franţei. Vom încerca să minimizăm punctele lor forte şi sunt încrezător în potenţialul nostru de a le contracara", a spus De La Fuente.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Euro 2024, semifinala Spania- Franța. Mesajul transmis de antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente  

[Sursa foto: X/ UEFA]

Spania vs. Franța, echipele probabile ale primei semifinale de la EURO 2024 

Înaintea semifinalei cu Franţa, căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a avut o afirmaţie-şoc, aceea că s-ar putea retrage de la naţională după EURO 2024.

Spania: Unai Simón: Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Olmo, Rodri, Fabián Ruiz; Lamine Yamal, Morata, Williams. Selecţioner: Luis de la Fuente

Franţa: Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández; Kanté, Tchouaméni, Camavinga, Griezmann; Kolo Muani, Mbappé. Selecţioner: Didier Deschamps.

Având în vedere că Spania îi lipsesc, prin cumulul de cartonașe galbene, Dani Carvajal și Robin Le Normand, antrenorul Luis de la Fuente îl va selecta pe Jesús Navas drept fundaș, potrivit site-ului UEFA.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. În ce stare se află acum legendarul pilot: "Doar trei oameni îl pot vizita"- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Dar care atacant al Franței va fi rivalul său direct? Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé sau Bradley Barcola? Toți sunt semnificativ mai tineri decât Navas și extrem de rapizi.

Experiența lui Navas poate face față vitezei și tinereții atleților francezi? Rămâne de văzut marți seara de la ora 22.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI