Candidații care participă azi la a treia probă trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și instrumente de scris cu pastă albastră, așa cum au avut și la celelalte două probe.

Citeste si: Rezultate Evaluarea Națională 2022. Când se afișează și cum se calculează nota finală?

Cum se va desfășura proba de azi

Elevii pot intra în sala de examen între 8:00 şi 8:30.

Bagajele vor fi depozitate într-o sală specială, monitorizată pe toată perioada examnului.
Proba se va susține sub supravegherea audio-video, iar sălile în care are loc înregistrarea vor fi marcate cu un anunț pe ușă.

Citeste si: Barem edu.ro și subiecte Evaluarea Națională 2022 Matematică. Le poți consulta aici, punct cu punct. Cât de grele ți se par?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Proba începe la ora 9:00, iar candidații vor primi subiectele și ciornele, ștampilate de către comisie. Aceștia pot să ceară pagini suplimentare dacă este nevoie.

Când vor putea elevii să depună contestație

Rezultatele finale vor fi afișate joi, pe data de 23 iunie, iar contestațiile se vor putea depune în aceeași zi, în intervalul (16:00- 19:00) şi 24 iunie (în intervalul orar 8:00- 12:00).

Citeste si: Barem Matematică Evaluarea Națională 2022 EDU.RO. Cum se va calcula nota finală? Câte puncte se acordă pentru fiecare subiect

„Candidaţii care depun/transmit contestaţiile completează, semnează şi depun/transmit şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.”

transmite Ministerul Educaţiei.

Citeste si: Evaluarea Națională 2022. Subiectele și baremul de corectare EDU.RO la Limba și Literatura Română. Subiectul care le-a dat bătăi de cap


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si