Close sidebar
Close sidebar

Eveniment important in mediul de afaceri! A avut loc simpozionul "Logistica moderna- mai mult decat schimbul eficient de marfuri si informatii, gestionarea inteligenta si sustenabila- solutii pe termen lung" organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Tur

Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci a organizat un simpozion la care a participat si Excelenta Sa Osman Koray Ertas- Ambasadorul Turciei in Romania.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci, "TIAD", a organizat, minutios, un simpozion foarte important cu tema "Logistica moderna- mai mult decat schimbul eficient de marfuri si informatii, gestionarea inteligenta si sustenabila- solutii pe termen lung".

La eveniment au participat nume importante din mediul de afaceri, dar si Excelenta Sa Ambasadorul Republicii Turcia Osman Koray Ertas. Diplomatul a tinut mai multe cuvantari despre importanta transporturilor si logisticii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

" Abia la a patra editie a panelului organizat de TIAD am reusit sa atingem subiectul transporturilor si logisticii. Poate este firesc ca s-a intamplat asa, noi fiind tentati sa vorbim mereu despre dezvoltarea economiei, despre relatiile economice sau despre bunastare si uitam sa ne referim la logistica si transport pe care practic se bazeaza toate cele enumerate mai sus", si-a inceput discursul Excelenta Sa Osman Koray Ertas- Ambasadorul Republicii Turcia in Romania.

Domnul Murat Demiray, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) a luat de asemenea cuvantul, subliniind importanta transporturilor si a logisticii. Au urmat la microfon mai multi oameni de afaceri influenti, iar evenimentul s-a terminat cu o jumatate de ora de discutii libere, cu intrebari si raspunsuri. Simpozionul a fost gazduit de un hotel de lux de pe Calea Victoriei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI