Potrivit, MEN, comisia judeteana va nominaliza ulterior unitatile de invatamânt care vor gazdui centrele de examen si de evaluare pentru aceasta sesiune speciala la care inscrierea candidatilor va avea loc in zilele de 10 si 11 mai.

Probele de evaluare a competentelor se vor desfasura astfel: 14-15 mai (evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba româna/limba materna), 16 mai (evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala), respectiv 17-18

mai (evaluarea competentelor digitale).

Probele scrise au urmatorul calendar: 21 mai (Limba si literatura româna), 22 mai (proba obligatorie a profilului), 23 mai (proba la alegere a profilului si specializarii) si 24 mai (limba si literatura materna).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Afisarea primelor rezultate, la sediul unitatii de invatamânt care va gazdui aceasta sesiune speciala, este prevazuta pentru data de 24 mai (pâna la ora 18:00), depunerea contestatiilor fiind programata in cursul aceleiasi zile (18:00- 20:00).

In data de 25 mai vor fi solutionate contestatiile si afisate rezultatele finale.

Pentru restul elevilor, probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului in 2018 vor avea loc in luna februarie, iar examenele scrise incep in 25 iunie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si