Close sidebar
Close sidebar

Exatlon! Tatal razboinicei Naomi Musca a trait cu goaza clipele in care si-a vazut la tv fata aproape sa se inece

Tatal razboinicei Naomi Musca a vorbit cu reporterul Kanal D si a spus ce a simtit atunci cand si-a vazut fata ca era sa se inece in timpul competitiei de la Exatlon.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Naomi e o fire foarte ambitioasa, insa tatal ei nu se fereste sa spuna ca initial nu a fost de acord cu plecarea ei in Republica Dominicana." La inceput nu am vrut sa o las. Dar pana la urma am acceptat. Ma gandeam ca acolo sunt vedete, sportivi cu performante. I-a placut mult primul sezon Exatlon, nu mai facea nimic seara cand era emisiunea. Striga in gura mare prin casa." , a spus tatal razboinicei.

Toata familia a trait cu groaza momentele in care Naomi a fost la un pas de inec. "Ne-am necajit atunci cand am vazut-o ca era sa se inece. In ziua aia nu am fost bun de nimic. De doua ori se ineaca acolo, cine stie ce pateste?!", a declarat tatal lui Naomi in emisiunea FanArena de la Kanal D.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tanara Naomi a fost mereu baietoasa si de mica se baga in treburile pe care le facea tatal ei, a jucat fotbal si handbal si era mereu dornica sa sara in ajutor. "Voia sa faca muschi de mica. Cara lemne cu roaba, venea mereu si ne ajuta la treburi din astea barbatesti", a mai declarat tatal lui Naomi Musca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI