Roxana Leonte, o tânără din Botoșani a avut vise mărețe încă din copilărie! În vârstă de 33 ani, Roxana locuiește în prezent în Dubai, acolo unde duce o viață nouă, lipsită de griji. 

Cum a reușit românca să ajungă din Criminalistică în domeniul aviației?

Deși ea a terminat un master în Criminalistică și a reușit să profeseze prea puțin în acest domeniu, Roxana s-a întors la ceea ce iubea cel mai mult, și anume domeniul aviatic.

Așa a ajuns aceasta să lucreze acum pentru una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, lucru de care este mândră. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro,  Roxana Leonte a povestit cât de grea este această meserie, dar și ceea ce o face să fie atât de focusată pe meseria ei.

”Roxana este o simplă fată, modestă, plină de energie și căreia îi plac lucrurile simple și să facă oamenii să fie fericii. De mică am fost ambițioasă și mi-a plăcut să fac dreptate în lume, așadar după liceu am zis să urmez Dreptul și mai departe să devin procuror criminalist. ”Gustând” realitatea m-am întors la prima dragoste, aviația. Mereu am țintit cât mai sus și după câteva încercări am reușit să intru unde mi-am propus”, a povestit Roxana. 

Roxana Leonte

Roxana Leonte a renunțat la criminalistică și și-a urmat visul.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV: Românca din armata israeliană face dezvăluiri neștiute despre teroriștii Hamas: ”Ei folosesc acolo civilii ca scuturi umane”

Afectează viața de familie meseria de însoțitor de zbor?

Deși știa că meseria de însoțitor de zbor va veni atât cu beneficii, dar și cu dezavantaje, ea nu s-a dat în spate, mereu dorindu-și să-i ducă pasiunea la un alt nivel. Ea a luat toate aceste provocări ca pe niște lecții importante ce au ajutat-o să devină un om mai curajos și mai puternic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

”Meseria de însoțitor de zbor afectează viața de familie. Mai ales la companie mare unde zbori extrem de mult și efectiv nu ești acasă mai deloc. Prietenii mei din țară nu mai pot ține pasul cu mine, pentru că într-o săptămână vizitasem 4 țări diferite de pe 3 continente diferite. Este greu ca cineva să aibă răbdare cu acest program și cu instabilitatea constantă, deși am colegi căsătoriți. Eu am zis că în momentul în care voi găsi partenerul potrivit voi demisiona. Sunt mai de modă veche și consider că timpul petrecut împreună cu familia este foarte important”, a precizat românca.

Roxana Leonte

Ea este Roxana Leonte, românca angajată în una dintre cele mai mari companii aviatice din lume.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV- Alex Sfetcu, de la polițist în penitenciarului român, la performanță în artele marțiale: ” Plănuiesc să ajung campion mondial la "World Police and Fire Games", eveniment care va avea loc în anul 2025”

Roxana Leonte mai este și ambasador al unei companii care produce cele mai puternice motoare pentru avioanele produse de Airbus sau Boeing. De mult ea și-a dorit să fie angajata lor, vis care a devenit și realitate.

”Este un vis devenit realitate. Mereu i-am admirat, sunt compania mea preferată și le eram fană, până când una dintre angajatele lor mi-au observat pasiunea și cunoștințele tehnice. Ceea ce a început cu o glumă: ”Hei, nu vrei să ne încânți cu energia și felul tău de a fi la Dubai Airshow 2021”, s-a terminat în a fi Ambasadoare a lor

la airshow-uri internaționale și asta pentru mine a însemnat enorm, pentru că vorbim de o companie enormă. Presiunea este mare și ca româncă să reprezinți așa ceva este ireal. Dar am făcut-o mereu cu mândrie și entuziasm, mai ales că îl avem pe Henri Coandă ca și pionier al aviației”, a spus Roxana Leonte.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Anunț major pentru minorii care vor să participe la "Beach, Please! 2024". Ce condiții trebuie să respecte- radioimpuls.ro

Acum, românca își dorește să fie o sursă de inspirație pentru cei care își doresc astfel de meserii în viitor. Totodată, ea spune că ajută cu mare drag pe oricine care aspiră la o carieră în aviație, deoarece spune că ea a fost la rândul ei binecuvântată de Dumnezeu.

”Cred mult în a ajuta oamenii să își împlinească visul!”, a conchis Roxana Leonte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si