Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: Denis Pleșa, tânărul care face automobilism la vârsta de 15 ani/ ”Am câștigat 3 titluri de campion național”

Denis Pleșa este un tânăr care practică automobilismul sportiv de la vârsta de 7 ani și își dorește în continuare să obțină premii importante.

Stefania Pavel,

Denis Pleșa este un tânăr care practică automobilismul sportiv de la vârsta de 7 ani și își dorește în continuare să obțină premii importante.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Denis Pleșa, un tânăr de 15 ani a reușit să facă din automobilism un stil de viață. Mai multl, el vine dintr-o familie în care pasiunea pentru automobilismul sportiv este o tradiţie.  

”Cu ajutorul determinării și pasiunii poți face performanță ușor”

Denis a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre automobilism, dar și despre planurile lui de viitor.

Citește și: Elevii români premiaţi de NASA nu pot ajunge în Statele Unite din cauza costurilor mari

”Am început să practic acest sport, fiind o tradiție de familie, datorită tatălui meu care a fost pilot, și a fratelui meu care încă este pilot.

A m reușit să câștig trei titluri de campion național în cadrul campionatelor naționale de rallycross și karting, două titluri de vicecampion și trice campion în cadrul acelorași discipline, și titlul de ”Juniorul Anului”, în cadrul campionatului Național de Slalom Paralel , a spus Denis Pleșa.

Citește și: EXCLUSIV: Inima artificială care ar putea rezista 100 de ani, creată de studenți din Iași/ Robert Gatman: ”Este o alternativă a transplantului cardiac”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Denis se antrenează câte 2-3 ore pe zi pentru a putea ajunge la rezultatele dorite.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Întrebat cât de greu este acest sport, dar și câte ore se antrenează zilnic pentru rezultatele sale, tânărul a spus că totul este posibil datorită determinării și pasiunii sale pentru automobilism.

”Este un sport dificil, însă cu ajutorul determinării și pasiunii poți face performanță ușor. Un antrenament nu are o anumită durată fixă, poate dura între 2-3 ore.

În viitor îmi propun să particip în cadrul mai multor naționale, pentru a acumula cât mai mulți kilometri și experiență”, a adăugat sportivul.

Citește și: EXCLUSIV: Olimpicul care a fost invitat la Ambasada Statelor Unite pentru o dezbatere/ Robert Grigore: ”Școala este mai mult un joc de memorie”

De asemenea, Denis Pleșa a menționat și câteva abilități cheie în practicarea acestui sport.

În opinia mea, cele mai importante abilități cheie sunt fairplay-ul și capacitatea de a luat decizii rapide , a explicat Denis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI