Laura Ioana Bunda, soția edilului Nicolae Bunda din localitatea Boțești, județul Argeș a fost găsită joi dimineață fără suflare. Tânăra în vârstă de 33 de ani era singură în acel moment în casă.

Polițiștii ajunși la fața locului au spus că fi vorba despre o sinucidere, deoarece femeia a fost găsită spânzurată. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viața, așadar i-au constatat decesul.

Acum, aceștia au deschis o anchetă în acest caz. Apropiații Laurei Bunda spun despre ea că era o fire extrem de veselă și niciodată nu ar fi afișat semne care să dea de înțeles că ar fi în depresie. 

Apropiații Laurei Bundea, îndurerați după anunțul trist

Alexandra Barbu, o prietenă a Laurei a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cât de minunată era tânăra, dar și despre familia ei frumoasă. Aceasta spune că nu-și poate reveni din șoc de când a aflat vestea teribilă.

”Era o fată extraordinară, o familie frumoasă. Am cunoscut-o personal atât pe ea cât și pe soțul ei și copii! Îmi pare foarte, foarte rău! Dumnezeu să odihnească sufletul ei blând!”, a spus prietena Laurei.

Laura Bunda avea trei copii.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: A primit un cadou de ziua lui cu o grenadă înăuntru și l-a deschis împreună cu fiul său. Ce a urmat

Femeie de 33 de ani a lăsat în urmă trei copii

Acum, femeia a lăsat în urma ei doar durere, dar și multe semne de întrebare. Trei copii nu vor mai avea acum cui să mai spună mamă.

De altfel, Alexandra Barbu spune că Laura Bunda făcea adesea diverse produse realizate manual pe care le vindea. 

”Sinceră să fiu nu o cunoșteam cu depresie. Era, deci nu pot sa descriu cum era această fată. Era extraordinară! Eu am cumpărat de la ea foarte multe produse handmade și nu am văzut-o să fi avut probleme. Știți ce? Nimeni nu știe ce e sufletul omului și mai ales acum că a făcut acest gest necugetat rămâne între ea și Dumnezeu. Ei doi știu ce s-a întâmplat”, a mai spus Alexandra Barbu.

Citește și: Tată și fiu găsiți morți în apartament. Caz macabru într-un bloc de locuințe, în Timișoara

Laura Bunda lucrase la o bancă ca și consilier, iar în prezent s-ar fi înscris la un curs de coafeză, deoarece descoperise că este atrasă de acest domeniu. Și pe pagina sa de Facebook avea numeroase postări cu coafuri deosebite.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea este Laura Bundea, femeia găsită decedată în casă.

[Sursa foto: Facebook]

În trecut, aceasta urmase Școala Postliceala Sanitară "Carol Davila" din Pitești, dar a studiat și la Universitatea din Pitești, mai exact la Facultatea de Științe Economice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si