Mădălina Dumitrescu, o fostă polițistă și-a lăsat deoparte meseria de bază, iar acum este cofetar şi administratorul propriului laborator cu deserturi artizanale. Această idee i-a venit după ce a fost nemulțumită de serviciile primite la propria nuntă.

Ingredientele folosite de Mădălina sunt naturale

Mădălina Dumitrescu a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre afacerea ei, despre deserturile pe care le creează, dar și despre profitul pe care îl încasează într-un an.

”Declicul s-a produs după ce mi-am organizat petrecerea propriei nunți. Am fost dezamăgită de serviciile de candy bar contractate. Fiind pasionată de deserturi gourmet mi-am zis să pornesc pe acest drum cu toată implicarea și seriozitatea de care pot da eu dovadă, precum și din nevoia de a aduce pe piața din București și împrejurimi prăjituri și torturi realizate doar din ingrediente naturale, fără premixuri sau înlocuitori, vizualizând în acest mod succesul garantat”, a spus fosta polițistă.

Citește și: EXCLUSIV: Povestea unei tinere care realizează accesorii din resturi pe care oamenii le aruncă/ Adelina Rață: ”Iubesc pielea și accesoriile unice”

De asemenea, Mădălina a povestit și despre faptul că această pasiune a fost moștenită de la mama ei, de unde a aflat secretele culinare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mădălina a povestit și despre faptul că această pasiune a fost moștenită de la mama ei, de unde a aflat secretele culinare.

Mădălina a povestit și despre faptul că această pasiune a fost moștenită de la mama ei, de unde a aflat secretele culinare.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Pasiunea pentru realizarea de deserturi am moștenit-o de la mama ea, nu mă dezlipeam de ea atunci când realiza orice însemna dulce și așa am aflat micile secrete în ale prăjituritului. Mai târziu, după ce am finalizat studiile și am fost repartizată în București, departe de casă, aproape zilnic, după ce reveneam de la serviciu, pregăteam ceva dulce. Îmi aduc aminte cu amuzament că am realizat timp de câteva luni bune Lava Cake, după rețeta lui Florin Dumitrescu, dar îmi plăcea și să reinterpretez rețetele de prăjituri din copilăria mea, cum ar fi Tăvălita, Tosca etc”,

a mai spus Mădălina Dumitrescu.

Câți bani câștigă Mădălina Dumitrescu din afacerea cu prăjituri?

Antreprenoarea mai are doi angajați care o ajută în prepararea deserturilor, și spune că pentru moment se descurcă așa.

Citește și: EXCLUSIV: Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Torturile și prăjiturile realizate de Mădălina Dumitrescu sunt realizate din ingrediente naturale.

Torturile și prăjiturile realizate de Mădălina Dumitrescu sunt realizate din ingrediente naturale.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Costurile înființării de la zero a laboratorului s-au ridicat în jurul sumei de 50.000 de euro și un cost necuantificabil în stres și timp. În anul 2022 am avut o cifră de afaceri de 314.972 de lei și un profit de 57.698 lei. Produsele constau în torturi și prăjituri (candy-bar-uri) pentru evenimente speciale în București și zonele limitrofe. Cele mai cumpărate sunt compozițiile de tort Cherry Frenzy, Summer Fresh, Opium și Berries Therapy.

Rețetele păstrează secretele prăjiturilor de acasă, dar sunt evidențiate prin texturi și arome împrumutate din bucătăriile franșuzești”, a povestit Mădălina Dumitrescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si