Pe 19 iunie 2014, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat definitiv pe Cristian Cioacă la 15 ani şi 8 luni de închisoare. După nouă ani, Cioacă a fost eliberat în luna august a acestui an.

Crina Radu, avocata Elodiei Ghinescu, a vorbit, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, despre cum a primit mama Elodiei eliberarea și atrage atenția asupra unui ”precedent periculos”.

”Cioacă este relativ tânăr, a ieșit din închisoare, își continuă viața. Ori pe Elodia... nu o mai aduce nimeni”

Cum a primit mama Elodiei eliberarea lui Cioacă? ”A fost foarte mâhnită. Chiar m-a întrebat dacă se mai poate urma vreo procedură, să urmăm o cale de atac la CEDO pentru că nu ar fi trebuit să fie pus în libertate. I-am spus că, atât timp cât nu a fost parte în această procedură a eliberării condiționate, juridic nu are nicio posibilitate să conteste această decizie.

Și a fost foarte supărată. El este relativ tânăr, a ieșit din închisoare, își continuă viața. Ori pe Elodia... nu o mai aduce nimeni de acolo de unde este. Nici măcar nu a vrut să spună ce a făcut cu corpul ei”, ne-a declarat avocata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Precedent periculos: Alte persoane din țară au încercat să urmeze procedura lui Cioacă

Precedent periculos: Alte persoane din țară au încercat să urmeze procedura lui Cioacă

Citește și: EXCLUSIV: Mama Elodiei, lovitură pregătită pentru Cristian Cioacă, la o lună de la eliberarea sa: "În momentul în care a suprimat viața Elodiei, erau bani în cont, avea imobile"

”Copilul va merge la un mormânt gol pentru că tatăl nu vrea să spună ce a făcut cu corpul Elodiei”

”Mă gândesc că copilul va dori să meargă la mormântul Elodiei la un moment dat, să aprindă o lumânare, să pună o floare.

Și merge la un mormânt gol pentru că tatăl nu vrea să spună ce a făcut cu coprul ei”, mai spune avocata.

Precedent periculos: Alte persoane din țară au încercat să urmeze procedura lui Cioacă

Avocata Crina Radu mai atrage atenția asupra unui precedent periculos în cazul eliberării lui Cioacă: ”Putem discuta și despre un precedent periculos. După ce Cristian Cioacă a săvârșit aceste fapte, și alte persoane din țară au încercat să îi urmeze procedura. Și acum sunt clienți care vin și spun că li se spune ”o să te omor cum a omorât-o pe Elodia Cioacă”. Ei cred că, dacă Cioacă nu a spus unde se află corpul victimei, nu a recunoscut, ei nu vor răspunde penal sau vor obține o pedeapsă mai mică. Aceasta e optica societății în care trăim. Faptul că dumnealui a ieșit și mai repede din penitenciar, cu atât se întărește asta”.

Citește și: Video- Planurile lui Cioacă după eliberare. "Își va continua viața, Elodia nu va mai apărea de nicăieri"

”Cioacă este relativ tânăr, a ieșit din închisoare, își continuă viața. Ori pe Elodia... nu o mai aduce nimeni”

”Cioacă este relativ tânăr, a ieșit din închisoare, își continuă viața. Ori pe Elodia... nu o mai aduce nimeni”

”Familia lui Cioacă încearcă să îl împiedice pe copil să aibă contact cu bunica pe linie maternă”

Am întrebat-o pe avocată și dacă mama Elodiei a avut vreun contact cu Cioacă sau nepoțelul după eliberare? ”Din ceea ce știu eu, nu, pentru că familia lui Cristian Cioacă, împreună cu el, încearcă să îl împiedice pe copil să aibă contact cu bunica pe linie maternă.

Din ceea ce știu eu, i s-a spus că din cauza doamnei Ghinescu tatăl a fost în închisoare. Copilul chiar i-a spus, când era mai micuț și a mers doamna Ghinescu la școală să îl vadă, că nu îl iubește, că tatăl lui este în închisoare datorită ei. Atunci a venit sora lui Cioacă și a început să țipe și i-a spus că bunica nu îl iubește și l-a băgat pe tatăl lui la închisoare. Copilul a fost influențat negativ.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Doamna Ghinescu așteaptă ca copilul să ia legătura cu dumneaei. Nu știe numărul de telefon, nu știe unde locuiește. L-a iubit foarte mult, l-a crescut și acum ține la el”, a mai spus avocata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si