Astrologul Ioana Ispas a vorbit, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, despre cele mai importante evenimente astrologice din luna octombrie 2023 și cum ne influențează ele viața.

Marte se află în Balanță la începutul lunii

”Din punct de vedere astrologic, energiile lunii octombrie se concentrează pe definitivarea schimbărilor experimentate anterior și pe reașezarea pozițiilor astfel încât să existe mai multă claritate în acțiune.

La începutul lunii, Marte se află în Balanță, în conjuncție cu Nodul Sud, inducând necesitatea unor încheieri conștiente, dar poate nu benevole, a unor situații de care ne leagă doar obiceiul”, spune astrologul.

Un alt aspect foarte important va fi pe 3 octombrie: Luna Neagră în Fecioară. Tot acest context accentuează nevoia de a avea claritate.

Citește și: EXCLUSIV- Horoscop octombrie 2023, realizat de astrologul Ioana Ispas. Schimbări majore pentru unele zodii/ Cine sunt norocoșii toamnei?

Luna octombrie 2023 vine cu o serie de evenimente astrologice importante

Luna octombrie 2023 vine cu o serie de evenimente astrologice importante

[Sursa foto: Pexels.com]

Luna Neagră în fecioară pe 3 octombrie

”Luna Neagră va intra în Fecioară pe 3 octombrie, lăsând în spate frustrări născute din ego și mândrie, și va întâmpina rezistența mentală a Fecioarei ale căror dubii sunt supuse presiunii pentru a fi depășite. Luna Neagră în Fecioară scoate în evidență fracturile de logică din gândirea personală și colectivă, accentuează nevoia de a avea claritate în intenții și în modul în care materializăm, pentru ca ulterior să nu fim dezamăgiți”, a declarat Ioana Ispas.

9 octombrie vine cu energii puternice

”Ziua de 9 octombrie poartă energii puternice care pot tulbura, fiindcă Venus se va afla în Fecioară, părăsind zodia de retrogradare, iar Marte va fi în careu cu Pluto. Venus și Luna Neagră se intâlnesc în Fecioară pentru a stabili o opoziție cu Saturn. La nivel personal, senzația de zid care se ridică cu încăpățânare în fața obiectivelor stabilite pândește în colțurile minții, dar în egală măsură există reacția de a rezista și de a sfida provocările, de a găsi soluții la situații aparent imposibile.

La nivel mundan, aceste aspecte pot aduce situații neplăcute în relațiile internaționale și în privința înțelegerilor stabilite anterior”, arată astrologul Ioana Ispas.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 2024 Scorpion: Circumstanțele sunt favorabile pentru a obține o moștenire

Luna octombrie 2023 vine cu o serie de evenimente astrologice importante

Luna octombrie 2023 vine cu o serie de evenimente astrologice importante

[Sursa foto: Pexels.com]

Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie

”Eclipsa de Soare din 14 octombrie continuă în această tendință și pune accentul pe asumarea deciziilor și efectele acestora la momentul prezent. Fiind o eclipsă care are loc la Nodul Sud, ne folosim resursele pe care le avem la dispoziție și cu care suntem familiari pentru a evalua posibilitățile reale de acțiune.

Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie, astfel că intrăm într-o fază de regenerare a energiilor vitale, necesară pentru a renaște ulterior.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Eclipsa de Lună din Taur are loc pe 28 octombrie. Este un eveniment astral cu o mare încărcătură emoțioanală, când ne gândim pragmatic la ceea ce avem cu adevărat nevoie și ce anume trece în planul secund”, a mai spus astrologul.

Află care sunt predicțiile pentru fiecare zodie în parte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si