Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV ȘTIRILE KANAL D. Mesajul lui Raed Arafat legat de cazul de la Cluj

Reporterii Kanal D au luat legătura cu Raed Arafat în cazul dispecerului din Cluj care i-a luat peste picior pe părinții unei fetițe care sunaseră să ceară ajutor.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Am declanșat deja anchetă disciplinară împotriva doamnei de la ambulanță. Am solicitat declanșarea anchetei, așteptăm să vedem care sunt concluziile, dacă trebuie să intervenim și la nivelul departamentului. Este un lucru inadmisibil, de azi noapte am solicitat șefului ambulanței Cluj să declanșeze acheta disciplinară acolo împotriva doamnei.

Operatorii trebuie să înțeleagă că oamenii care sunt la celălalt capăt al liniei au problemele lor și dacă sună, sună pentru că au nevoie de ajutor, indiferent cât de simplu poate părea cazul nu avem niciun drept să reacționăm greșit, să îi apostrofăm și să dăm cum ați văzut acolo răspunsuri care sunt total deplasate.

Întotdeauna trebuie să înțelegem că cel care este la celălat capăt al firului este o persoană care are o problemă și pentru asta a sunat la 112.

”Sunt unii care sună la 112 când nu trebuie”

Da, sunt unii care abuzează. Sunt unii care sună la 112 când nu trebuie. Nici asta nu justifică ca reacția noastră să nu fie una bună, să nu fie calculată, politicoasă, să răspundă întrebărilor pentru care s-a soicitat ajutor.",

a spus Raed Arafat.

Citeste si: Părinți din Cluj umiliți de operatorul

Citeste si: VIDEO| Ce spune Raed Arafat despre cazul femeii jignite după ce a sunat la 112

Ambulanța a venit abia după al treilea apel

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că a cerut declanşarea unei anchete disciplinare faţă de un operator de la Serviciul de Ambulanţă Cluj care i-a certat pe părinţii unei fetiţe care sunaseră la 112 pentru a cere ajutor întrucât copila urina cu sânge.

Acesta le-a reproşat că nu reprezintă o urgenţă, iar abia la al treilea apel, preluat de un alt operator, a fost trimisă o ambulanţă."(...) precizăm că ne delimităm categoric de un astfel de comportament total neprofesionist şi nu vom admite ca astfel de situaţii să fie tolerate", subliniază DSU.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Ce spune Raed Arafat despre cazul femeii jignite după ce a sunat la 112

Anchetă disciplinară la Cluj

Directorul Ambulanței Cluj, Horia Simu, a declarat la Digi24 că s-a constituit o comisie de anchetă privind modul în care un dispecer 112 s-a comportat când a fost sunat de cei doi părinți care au cerut ajutor pentru bebelușul lor de un an și jumătate. Horia Simu a spus că în acest caz se poate ajunge până la măsura desfacerii contractului de muncă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI