Loredana Atănăsoaie, în vârstă de 18 ani este acum în închisoare după ce și-a ucis cea bună prietenă în camera de hotel, iar mai apoi i-a abandonat trupul sub o bancă într-un parc din Mangalia. Loredana a fost adusă luni, 2 octombrie 2023, la Tribunalul Constanța iar acolo a fost luată decizia prelungirii arestului preventiv pentru încă 30 de zile începând cu data de 5 octombrie.

Este așteptat rezultatul expertizei psihiatrice în cazul Loredanei

Fratele Alinei Ciobanu este devastat de durere și luptă pentru a-i face dreptate fetei care se afla pe litoral pentru a munci ca și cameristă la hotel. Alina își dorea să își strângă bani pentru a face școala de șoferi, dar și pentru a-și urma visul de a deveni polițistă.

Loredana, tânăra care și-ar fi ucis prietena și a ascuns-o sub o bancă în Mangalia se încurcă în declarații și ar fi povestit o altă versiune a faptei.

Loredana, tânăra care și-ar fi ucis prietena și a ascuns-o sub o bancă în Mangalia se încurcă în declarații și ar fi povestit o altă versiune a faptei.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Loredana își schimbă declarațiile. Se așteaptă rezultatul expertizei psihiatrice legat de anchetă”, a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro Ionuț Marius Ciobanu.

Citește și: Ce se întâmplă cu Loredana în spatele gratiilor? Schimbare importantă pentru tânăra care i-a luat viața prietenei sale în Mangalia

”Ce folos ar mai avea să ia legătura cu noi? Nici nu am pretenția asta. De acum ce să mai încerce...a făcut-o odată și bine”, a mai spus fratele Alinei.

Avocata familiei Alinei povestește despre declarațiile șocante ale vinovatei

De asemenea, avocata familiei a făcut declarații despre stadiul anchetei și a explicat faptul că Loredana încearcă să schimbe acum firul poveștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Am participat la audierea Loredanei, la Parchetul Constanța. Audierea a durat aproximativ 30 minute și a avut ca scop să o anunțe că se va dispune prelungirea arestului preventive pentru încă 30 de zile începând cu data de 5 octombrie. Asta pentru că încă se așteaptă raportul de expertiză psihiatrică și evaluarea medicală. Concluziile mele sunt următoarele: Loredana nu manifestă păreri de rău, nu se poartă ca o persoană vinovată ba mai mult își face planuri de viitor în sensul că vrea să termine liceul în penitenciar. A fost întrebată dacă regretă ceea ce a făcut și a zis că da, dar nu părea convinsă. Cel mai grav este că Loredana minte și a povestit o altă versiune a faptei de omor. Acum zice că ar fi existat 2 lovituri cu cuțitul, una în gât și alta în umăr. Zice că întâi a lovit-o la gât iar Alina s-a ridicat din pat și a lovit-o peste față. Atunci ea ar fi căzut peste un scaun și ar fi scăpat cuțitul pe jos”, a explicat avocatul.

Citește și: EXCLUSIV: Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia/ Ionuț Ciobanu, fratele Alinei: ”În primul rând patronul are de dat niște explicații la asta”

Mai mult, tânăra susține că ea a fost cea care a găsit cuțitul pe jos și a lovit-o în umăr pe Alina, în legitimă apărare. 

”Alina ar fi ajuns peste ea, pe jos, și ei i s-a părut că Alina caută cuțitul să o lovească, dar fiind întuneric în camera nu l-a găsit. Cuțitul a fost găsit tot de Loredana care ar fi lovit-o din nou, dar de data asta în umăr. Chiar în aceste momente ar fi bătut cineva la ușă, acel coleg numit Vali și Loredana i-ar fi astupat gura Alinei ca să nu mai facă zgomot. Apoi Alina nu a mai avut putere și s-a stins. Acestă declarație a fost data la ideea avocatului și încearcă să sugereze că ar fi fost în legitimă apărare, că i-ar fi fost teamă că Alina ar fi vrut să pună mâna pe cuțit și să o lovească”, povestește avocatul.

Tânăra minte în legătură cu conversația purtată cu iubitul Alinei

Cât despre cardul Alinei unde s-ar fi aflat aproximativ 10.000 lei, bani strânși din salarii, dar și din ajutorul DGASPC, Loredana a negat că i-ar fi scos. De asemenea, tânăra minte în legătură cu conversația dintre ea și Sergiu, iubitul Alinei, asta deși probleme arată contrariul.

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.[Sur

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.[Sur

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”În ceea ce privește cardul bancar acesta a fost ridicat de poliție din camera de hotel și urmează să fie trimis doamnei Paulina. A fost întrebată Loredana dacă a scos bani de pe card și a negat. A zis că nu s-a atins de card. Problema este că nimeni nu a verificat asta până acum. Vom vedea dacă poliția ne va prezenta și un extras de cont să ne convingem și noi că nu Loredana nu a umblat la card. Loredana neagă că ar fi purta vreo discuție cu Sergiu de pe telefonul Alinei deși probele sunt evidente. Altă minciună! Procurorul nu pare a fi interesat de detalii, de amănunte, nu pare interesat să probeze ce spune Loredana, să verifice mai amănunțit. Spune că dacă a recunoscut fapta este suficient și că nu mai contează amănuntele. Eu zic că dimpotrivă acele amănunte contează; Nu am reușit să văd dosarul. Procurorul mă cam duce cu vorba iar eu am să depun o plângere pentru că ne îngrădește dreptul la apărare”, a spus în cele din urmă avocatul familiei Ciobanu.

Citește și: EXCLUSIV- Loredana, autoarea crimei de la Mangalia, a fost vizitată de mama sa. Regrete și păreri de rău după ce i-a luat viața prietenei sale- VIDEO

Trupul Alinei a fost descoperit pe data de 6 august sub o bancă în Mangalia. Cea care ar fi dus-o acolo este chiar prietena ei cea mai bună cu care împărțea o cameră de hotel în Saturn, acolo unde și munceau ca și cameriste pe timp de vară. Cearta dintre cele două, conform unor surse, ar fi apărut din cauza iubitului Alinei, prietena sa fiind pusă în poziția de a mai minți pentru ea. După discuții aprinse între cele două, Loredana a băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, iar apoi a pus-o sub o bancă. Imediat după noaptea tragediei, tânăra de 18 ani a revenit la muncă ca și cum nimic nu se întâmplase. Acum, Loredana riscă 20 de ani de închisoare.

Ce s-a întâmplat în noaptea tragediei?

Chiar cu câteva zile înainte Alina îi ceruse patronului să o mute într-o altă cameră deoarece nu se mai înțelegea cu Loredana, însă mutarea tot era amânată. Alina chiar avea în plan și să se întoarcă acasă, lucru pe care i l-a spus omului de afaceri, Ionel Sandu, cel care o susținea financiar deoarece vedea în ea un mare potențial.

”Acum un an de zile, a venit la mine și mi-a spus ”Domnul Sandu, nu-mi mai dați 700 de lei cât îmi dați în fiecare lună pentru că a venit un ONG la școală la noi și mi-a zis că îmi dau ei 300 de lei și dați-mi numai 400 de lei, nu mai dați 700 lei”. Și atunci i-am spus ”Alina, pentru că ai fost corectă eu îți dau tot 700 de lei și așa să mergi pe drum ăsta de acum înainte”. Deci cel puțin mie, toată încrederea ei am avut-o. Nu am avut nicio secundă vreo bănuială că ar fi altceva, pentru că era un copil modest, un copil care se îmbrăca modest, nu cerea, tot timpul pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei de cheltuială. La fiecare început de an școlar îi ofeream rechizite, îmbrăcăminte, tot ce trebuie la un copil când începe anul școlar. Și tot timpul am ținut-o aproape de noi, de firmă, de sufletul meu”,   a povestit managerul în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si