Larisa Pușcașu, fost consultant în management şi în IT este o tânără care își iubește atât de mult țara, și astfel i-a venit ideea de a-i atrage pe turiștii străini în România. Mai întâi a pornit cu deschiderea unui singur cort în formă de iglu, cu tavan transparent, amplasat chiar lângă pârtia din Azuga, iar acum a ajuns să aibă cinci astfel de unități de cazare.

Cazarea de tip iglu, o experiență de neuitat în mijlocul naturii

Larisa Pușcașu a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cât costă o noapte de cazare în igloo-uri, dar și despre planurile de viitor ale afacerii.

Citește și: Povestea româncei care a dat lovitura în Japonia. A deschis un restaurant tradițional românesc și și-a văzut visul devenind relitate

Cazările cu tavan transparent sunt amplasate chiar lângă pârtia din Azuga.

Cazările cu tavan transparent sunt amplasate chiar lângă pârtia din Azuga.

[Sursa foto: Wegloo - Facebook]

”Visul meu a fost dintotdeauna să îmi deschid propriul business, iar ideea de a crea un loc unic de cazare a venit în mod natural, având în vedere că sunt o persoana pasionată de călătorii. Consider că avem o țară foarte frumoasă, cu un potențial enorm de a ne menține turiștii români în țară și de a atrage turiști străini, iar singurul lucru prin care putem face acest lucru este prin a oferi servicii de calitate superioară, prin a oferi o experiență cu adevărat unică pe care oaspeții să o treacă în albumul de clipe de neuitat”,

a explicat antreprenoarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Spațiile speciale de cazare își doresc să le ofere turiștilor o experiență inedită în natură, departe de agitația din orașe.

Spațiile speciale de cazare își doresc să le ofere turiștilor o experiență inedită în natură, departe de agitația din orașe.

[Sursa foto: Wegloo - Facebook]

Cât costă o noapte în iglu?

Wegloo este un joc de cuvinte în engleză, de la „we”, în traducere „noi” şi iglu. Astfel, spațiile speciale de cazare își doresc să le ofere turiștilor o experiență inedită în natură, departe de agitația din orașe. Pe viitor însă, Larisa își dorește să creeze la Azuga un adevărat resort cu diverse zone de relaxare.

Citește și: Ea este Maria, tânăra din Sibiu care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl

”Prețurile pornesc de la 540 ron/ noapte pentru 2 persoane și includ micul dejun servit la pat. Spațiul este potrivit pentru un cuplu sau pentru o familie cu maxim 2 copii”, a spus Larisa Pușcașu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Prețurile pornesc de la 540 ron/ noapte pentru 2 persoane.

Prețurile pornesc de la 540 ron/ noapte pentru 2 persoane.

[Sursa foto: Wegloo - Facebook]

”Inițial am pornit afacerea cu aproximativ 30.000 euro, iar marja de profit este undeva la 30%. Momentan am încheiat prima fază a proiectului Wegloo, adica avem 5 igloo-uri cu un design interior diferit și o zonă spa cu ciubăr panoramic și saună.

Pe viitor dorim sa facem un resort bazat pe diferite tipuri de unități de cazare tocmai pentru a putea oferi o experiență diferită oaspeților noștri de fiecare dată când se reîntorc la noi. De asemenea, dorim să creăm și anumite zone de relaxare bazate pe diferite activități și o terasă cu o tematică specifică”, a explicat antreprenoarea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si