Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: Unități de cazare inedite la Azuga/ Larisa Puşcaşu: ”Avem 5 igloo-uri cu un design interior diferit și o zonă spa”

Larisa Puşcaşu este cea care a dezvoltat un brand cu adevărat inedit la Azuga, unde turiștii au parte de experiențe inedite.

Stefania Pavel,

Larisa Puşcaşu este cea care a dezvoltat un brand cu adevărat inedit la Azuga, unde turiștii au parte de experiențe inedite.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Pușcașu, fost consultant în management şi în IT este o tânără care își iubește atât de mult țara, și astfel i-a venit ideea de a-i atrage pe turiștii străini în România. Mai întâi a pornit cu deschiderea unui singur cort în formă de iglu, cu tavan transparent, amplasat chiar lângă pârtia din Azuga, iar acum a ajuns să aibă cinci astfel de unități de cazare.

Cazarea de tip iglu, o experiență de neuitat în mijlocul naturii

Larisa Pușcașu a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cât costă o noapte de cazare în igloo-uri, dar și despre planurile de viitor ale afacerii.

Citește și: Povestea româncei care a dat lovitura în Japonia. A deschis un restaurant tradițional românesc și și-a văzut visul devenind relitate

Cazările cu tavan transparent sunt amplasate chiar lângă pârtia din Azuga.

[Sursa foto: Wegloo- Facebook]

”Visul meu a fost dintotdeauna să îmi deschid propriul business, iar ideea de a crea un loc unic de cazare a venit în mod natural, având în vedere că sunt o persoana pasionată de călătorii.

Consider că avem o țară foarte frumoasă, cu un potențial enorm de a ne menține turiștii români în țară și de a atrage turiști străini, iar singurul lucru prin care putem face acest lucru este prin a oferi servicii de calitate superioară, prin a oferi o experiență cu adevărat unică pe care oaspeții să o treacă în albumul de clipe de neuitat”, a explicat antreprenoarea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Spațiile speciale de cazare își doresc să le ofere turiștilor o experiență inedită în natură, departe de agitația din orașe.

[Sursa foto: Wegloo- Facebook]

Cât costă o noapte în iglu?

Wegloo este un joc de cuvinte în engleză, de la „we”, în traducere „noi” şi iglu. Astfel, spațiile speciale de cazare își doresc să le ofere turiștilor o experiență inedită în natură, departe de agitația din orașe. Pe viitor însă, Larisa își dorește să creeze la Azuga un adevărat resort cu diverse zone de relaxare.

Citește și: Ea este Maria, tânăra din Sibiu care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl

”Prețurile pornesc de la 540 ron/ noapte pentru 2 persoane și includ micul dejun servit la pat. Spațiul este potrivit pentru un cuplu sau pentru o familie cu maxim 2 copii”, a spus Larisa Pușcașu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Prețurile pornesc de la 540 ron/ noapte pentru 2 persoane.

[Sursa foto: Wegloo- Facebook]

”Inițial am pornit afacerea cu aproximativ 30.000 euro, iar marja de profit este undeva la 30%. Momentan am încheiat prima fază a proiectului Wegloo, adica avem 5 igloo-uri cu un design interior diferit și o zonă spa cu ciubăr panoramic și saună. Pe viitor dorim sa facem un resort bazat pe diferite tipuri de unități de cazare tocmai pentru a putea oferi o experiență diferită oaspeților noștri de fiecare dată când se reîntorc la noi. De asemenea, dorim să creăm și anumite zone de relaxare bazate pe diferite activități și o terasă cu o tematică specifică”, a explicat antreprenoarea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI